tb

Gamification

Gamification poate fi un aliat puternic în formarea unei echipe performante deoarece mută atenția de la felul în care lucrăm la cei care lucrează, contribuind la procesul lor de dezvoltare dar și la optimizarea proceselor pe care le aplică. 

Gamification poate fi aplicat în diferite zone de business. Marketing, Sales, HR, Learning & Development, acestea sunt numai câteva exemple, fiind limitați numai de creativitatea noastră. Mutând atenția la oamenii din spatele proiectelor, putem realiza strategii motivante, care să sporească atenția și randamentul membrilor echipei, în timp ce le oferă experiențe unice și relevante propriului parcurs profesional.

tb2
1-2.jpg

Autonomie, măiestrie, recunoaștere a meritelor, dezvoltare, colaborare, feedback instant, acestea sunt numai o parte din beneficiile aduse de gamification în cadrul echipei. Programează o discuție și hai să descoperim împreună cum putem optimiza procesele din compania ta.

Serious Games

Serious Games reprezintă o oportunitate importantă pentru tot ce înseamnă Learning & Development. Jocurile în general sunt extrem de captivante, dar conturate în jurul distracției, axate pe realizarea unor obiective nesemnificative. Imaginează-ți însă un joc la fel de captivant dar cu o utilitate. Un joc la finalul căruia să simți că te-ai distrat dar ai și crescut.

People Looking Choosing at Colleagues Photo
training PM

Prin serious games putem să ne dezvoltăm abilitățile și/sau să dobândim cunoștințe noi. Avem ocazia de a pune în practică ce am învățat într-un mod distractiv. Programează o întâlnire și hai să discutăm despre ce joc am putea realiza pentru tine sau împreună!