logo

We Make Learning Fun

Am lansat iar testările pentru Kids vs Nannies, acum într-o formă îmbunătățită! Vino alături de noi să descoperi ce e nou și de ce trebuie să ai jocul acesta!

Kids vs Nannies este primul joc realizat de echipa noastră. Am început să lucrăm la el imediat ce ne-am înființat, fiind pentru noi proiectul cu care să intrăm în rândul creatorilor de jocuri de societate (board games). 

Povestea

Ne doream un joc cu o poveste haioasă, la care să râdem cu plăcere dar să prezinte și câteva provocări. Nimic prea complex încât să reducă numărul de prieteni cu care să-l putem juca, dar nici prea ușor încât să ne plictisim repede de el. Astfel am decis să realizăm un card game prin care jucătorii își pot retrăi copilăria, realizând năzbâtii în timp ce se feresc de dădaca cea rea.

Jocul

Kids vs Nannies este un card game pentru 3-5 jucători (sau 6-10 dacă folosești două seturi de cărți), cu o durată de 15-20 de minute. Joci rolul unui copil care încearcă să realizeze cele mai multe năzbâtii până la finalul jocului. Strângi resurse, negociezi cu ceilalți jucători, prioritizezi și te întrebi constant ce fac și ceilalți. Dacă cumva vine dădaca între timp, foarte posibil să-ți strice planurile prin a-ți îngreuna munca. Dar nu-i nimic, ai timp să recuperezi. 🙂 

La Edutainment credem cu tărie în concepte precum serious games și game-based learning. Drept urmare Kids vs Nannies nu este numai un joc distractiv, ci și unul educațional. Garantăm distracția însă garantăm și faptul că îți poți dezvolta abilitățile de lucru în echipă, managementul resurselor și prioritizare. 

Știm, știm, la prima vedere sigur te întrebi – cum adică lucru în echipă când eu joc împotriva celorlalți? Răspunsul e foarte simplu. Poți adopta strategii diferite în cadrul jocului. Te poți juca frumos cu ceilalți copii, realizând năzbâtii pe bandă rulantă sau, le poți pune bețe în roate (cu riscul de a-ți îngreuna și ție munca). Ce nu ți-am zis este faptul că pentru a câștiga jocul, un minim de 4 năzbâtii trebuiesc realizate, altfel întreaga gașcă a pierdut (și cine vrea să fie bătut de un adversar imaginar?). Kids vs Nannies este gândit să fie un joc semi-cooperativ dar și competitiv. 

Ce e nou

Testările inițiale ale jocului au fost, zicem noi, o reușită, având în vedere feedback-ul participanților și atmosfera din timpul jocurilor. Dar, mereu e loc de mai bine, așa cum au menționat și o parte dintre testeri. Drept urmare în noua variantă fiecare jucător are o abilitate specială (nimic SF totuși) și am mai adăugat o opțiune de a face schimburi.

Dar în loc să-ți povestim, mai bine vezi cu ochii tăi!

Testări

Te așteptăm la sesiunile de testare a Kids vs Nannies 2.0, pentru a descoperi singur(ă) jocul nostru și pentru a-ți forma propria opinie. Ajută-ne cu un like la pagina de facebook a jocului și rămâi la curent cu toate noutățile despre joc. Tot acolo vei găsi și sesiunile de testare planificate.

Te așteptăm cu ceva de ronțăit și un suc din partea noastră. Vei primi și stickere cu personajul tău preferat. Dar stai, nu pleca. Dacă participi la oricare testare intri automat în tombola pentru un tricou marca Edutainment!

Hai să realizăm năzbâtii împreună. 😛