Năzbâtii, râsete și lucru în echipă

Kids vs Nannies este primul card game pe care l-am creat și totodată primul nostru proiect. Ne doream un joc rapid, ușor de înțeles, prin care să dezvoltăm abilități de lucru în echipă, dar și de prioritizare și management al resurselor. Astfel,       am creat Kids vs Nannies, unde participanții se luptă pentru a realiza cele mai multe năzbâtii. 

Acțiunea se desfășoară acasă la un prieten. Copii fiind, părinți acestuia au chemat o bonă să vă supervizeze. Voi însă aveți alte planuri și vă gândiți la un mod inedit de a petrece timpul: realizând năzbâtii fără să vă prindă bona. Evident, e o ocazie bună de a lucra împreună pentru a strânge rapid resurse, dar și de a concura unul împotriva altuia. 

În cadrul jocului puteți adopta diferite strategii, fie de a încurca ceilalți jucători, fie de a-i ajuta. Câștigă cel care a realizat cele mai multe năzbâtii. Însă, dacă la nivel de colectiv nu au fost realizate minim 4, pierd toți jucătorii, bona fiind pe fază și oprind planurile voastre diabolice. Deci mare atenție cât de mult îi încurcați pe ceilalți. Ideea e să câștigați.

CE SPUN PARTICIPANȚII

Alătură-te comunității de Edutaineri! Susține progresul educațional și sprijină realizarea unui instrument de învățare inedit. 

Kids vs Nannies este mai mult decât un joc. Este o metodă de regândire a felului în care învățăm, îmbinând educația cu distracția. Devino un susținător al formării practice și ajută-ne să realizăm acest joc!

Kickstarter este o platformă de crowdfunding unde ne dorim să strângem resursele financiare necesare pentru a realiza acest proiect. De ce Kickstarter? Pentru că este de departe cea mai mare platformă de crowdfunding din lume și are cea mai activă comunitate de board games. 

 Cu ajutorul tău putem să producem un joc distractiv, antrenant, cu multe întorsături de situații, unde participanții se amuză copios dar își dezvoltă și abilitățile de lucru în echipă și de gestionare a resurselor. Mai multe detalii în curând.

HAI SĂ PĂSTRĂM LEGĂTURA