Împreună pentru o educație mai bună

Misiunea noastră este să regândim felul în care învățăm. Realizăm sesiuni de formare unice, având la bază practica, simularea și jocuri educaționale. Pentru a realiza toate acestea însă avem nevoie și de sprijinul tău. Dar mai mult decât atât, ne dorim să lucrăm împreună la realizarea unui sistem educațional mai bun, mai eficient, axat pe cel care învață, ajutându-l să-și dezvolte abilitățile dorite, într-un mod interactiv, dinamic și plăcut. Și după cum bine știm, schimbarea începe cu noi.

2%
 • Un sincer mulțumim!
 • Cover pentru Facebook
 • Reducere la o sesiune de training*
5%
 • Un sincer mulțumim!
 • Postare dedicată pe Facebook
 • Reduceri la sesiunile noastre de training*
20%
 • Un sincer mulțumim!
 • 2 sesiuni de training gratuite*
 • O oră de consultanță gratuită*

Valoarea reducerilor este de 10% pentru persoanele fizice și 30% pentru persoanele fizice autorizate. Ofertele sunt valabile numai pentru anul 2019 și nu pot fi cumulate cu alte oferte sau campanii desfășurate de organizație pe parcursul acestui an. Sesiunile de training oferite gratuit vor fi agreate de comun acord.

Persoană fizică - 2%

Redirecționează 2% și devino parte din comunitatea noastră! Împreună putem schimba felul în care învățăm și putem revoluționa procesul nostru de dezvoltare personală și profesională. 

De ce să ne dai 2%?

Dacă ne împărtășești viziunea pentru un sistem educațional axat pe cel care învață, consideri că jocurile și simularea pot fi aliați puternici în dezvoltarea noastră și crezi că educația poate fi obținută și cu zâmbetul pe buze, atunci credem că ai motive suficiente să ne sprijini în acest demers.

De asemenea, nu te costă nimic! Cei 2% sunt redirecționați din impozitul pe venit, drept urmare tu nu faci altceva decât să spui statului cum să-ți gestioneze mai bine contribuțiile.

Cum poți contribui?
Pasul 1: Completarea formularului 230.

 • Declarația 230 se completează pentru venituri salariale sau venituri din pensii.
 • Dacă nu știi cât înseamnă 2% din impozitul tău nu este nicio problemă. Lași spațiul respectiv necompletat și va fi calculat de organul fiscal. 

Pasul 2: Depunerea declarației.

Pentru depunerea declarației există mai multe opțiuni:

 • Prima ar fi să mergi până la ANAF-ul pentru persoane fizice din sectorul/orasul de care aparții și să o depui în persoană, în dublu exemplar.
 • A doua opțiune ar fi să o trimiți prin poștă, cu scrisoare recomandată (în cazul acesta un singur formular este suficient).
 • Sau, a treia opțiune, completezi formularul, semnezi o împuternicire și ne ocupăm noi pentru tine (valabil numai pentru București).

Ce primești în schimb?

Dacă ai decis să ne sprijini prin redirecționarea a 2% în primul rând îți mulțumim! Și pentru a-ți arăta recunoștința noastră, vrem să-ți oferim și noi un cadou. Drept urmare, dacă participi la oricare sesiune de training organizată de noi în anul 2019 ai 10% reducere. De asemenea, am realizat și câteva cover photos special pentru tine, astfel încât să poți arăta și prietenilor că participi la revoluționarea felului în care învățăm și că îți pasă de educație!

PFA - 5%

Conform art. 48, alin. 5 și 6 din Codul Fiscal Român, ca PFA poți redirecționa până la 5% din baza de calcul, în baza unui contract de sponsorizare. Similar persoanelor fizice, nu te costă nimic! Pur și simplu spui statului că 5% din impozitul suportat va fi redirecționat către noi. Contractul trebuie realizat pe anul 2018 iar viramentul trebuie realizat în același an. 

Ce primești în schimb?

În primul rând îți mulțumim pentru faptul că te gândești să ne sponsorizezi activitatea. În al doilea rând, ca răsplată pentru sprijinul acordat îți oferim 30% reducere la oricare două sesiuni de training organizate de noi în anul 2019, precum și o postare dedicată pe pagina noastră de facebook. Descarcă modelul de contract de mai jos și hai să programăm o întâlnire! Stabilim detaliile sponsorizării și colaborăm pentru o educație mai performantă.

FIRMĂ - 20%

Ca SRL sau orice altă formă de companie, poți redirecționa până la 20% din impozitul pe profit, în baza unui contract de sponsorizare. Contractul trebuie realizat pe anul 2018 iar viramentul trebuie realizat în același an. 

Ce primești în schimb?

În primul rând îți mulțumim pentru faptul că te gândești să ne sponsorizezi activitatea. În al doilea rând, ca răsplată pentru sprijinul acordat îți oferim două sesiuni de training gratuite organizate de noi în anul 2019, precum și o oră de consultanță. Descarcă modelul de contract de mai jos și hai să programăm o întâlnire! Stabilim detaliile sponsorizării și colaborăm pentru o educație mai performantă.

MULȚUMIM CĂ EȘTI ALĂTURI DE NOI!

Close Menu