Gogoși delicioase și decizii rapide

The Undercover Donut este al doilea card game pe care îl realizăm și are la bază procesul de luare a deciziilor (decision making). Ne-am dorit un joc prin care să simulăm diferite etape ale acestui proces, dar care să fie în aceeași temă jucăușă ca și primul nostru proiect. Credem că am reușit să gândim un joc delicios de simplu și totuși strategic, datorită mecanicii sale, ce lasă loc pentru creativitate.

În acest joc ești provocat să realizezi cea mai delicioasă gogoașă imaginabilă. Câștigă cel care are la finalul jocului cel mai mare punctaj, pe baza ingredientelor folosite. Pare ușor, însă patronul magazinului la care lucrezi a pregătit și câteva surprize care îți vor testa abilitatea de a lucra sub presiune și de a lua cele mai oportune decizii. Așa că trebuie să alegi cu atenție ce folosești și când.

În fiecare rundă vor fi descoperite diferite ingrediente, cu punctaje diferite. Jucătorii decid ce anume folosesc și ce nu. Ai dreptul să modifici ingredientele deja alese, dacă consideri altele mai avantajoase dar mare atenție fiindcă ce modifici este pierdut pentru totdeauna! Iar provocările patronului sunt numeroase. Ești pregătit să creezi deliciul suprem?

CE SPUN PARTICIPANȚII

Un joc distractiv, ușor de câștigat, durează puțin și scoate copilul competitiv din tine.

Maria

25 ANI

Îmi place realismul ingredientelor, interactivitatea și cum se implică jucătorii în dezbateri, războaie, răzbunări! Te face să fii competitiv și nu este deloc predictibil!

Raluca

27 ani

Jocul este distractiv și interactiv. Te face să vrei să-l joci continuu.

Roxana

19 ani

Un joc interesant pentru a fi jucat cu prietenii oricând.

Alexandru

28 ani

Un joc foarte fain, poate fi jucat de la vârsta de 3+ ani (ceea ce e super), îl recomand oricui! Abia aștept să-l cumpăr!

Iulia

27 ani

Echipa Edutainment a câștigat locul 2 la concursul de card game design organizat în cadrul BGCON – cea mai mare convenție destinată jocurilor de societate din România! A fost o plăcere să participăm și ne-am bucurat să vedem că participanții dar și membrii juriului s-au distrat jucând The Undercover Donut! De asemenea, am avut ocazia de a lega noi prietenii și evident, de a juca o plentitudine de board games și card games!

Close Menu